Profilere foretaket ditt på Tromsø Golf & Squashpark?

April 15, 2020


Profilere foretaket ditt på Tromsø Golf & Squashpark?


Ønsker du å profilere ditt foretak på Nord-Norges stiligste treningsarealer?

Tromsø Golf- & Squashpark er et topp moderne senter som inneholder kanskje Norges beste squash-baner i tillegg til helt nye Golfsimulatorer! I tillegg til å huse to store klubber tar vi i mot besøkende fra en treningsglad befolkning i Tromsø gjennom hele året.

Gjennom en samarbeidsavtale med oss kan vi garantere god markedsføring. I tillegg vil du vil bidra til å styrke lokal breddeidrett!

Som partner vil du fra sommer 2020 få eksponering i våre flotte arealer, interaktivt i våre treningsapper, sosiale kanaler, samt gjennom ulike eventer gjennom året. Senteret har hatt en fin medlemsvekst de siste to årene gjennom aktiv markedsføring og proaktiv tilrettelegging av aktiviteter. Høy aktivitet gir økt synlighet, og det ønsker vi å dele med våre samarbeidspartnere!

Hva med å få din reklame på "center court", en helt egen squashbane med ditt foretaks reklameprofil på glass og vegger? Banen vil i tillegg "omdøpes" til ditt foretaks navn i våre elektroniske booking-løsninger og nettsider. En viktig del av samarbeidet er at vi legger til rette for at dine kollegaer skal ha elektronisk adgang og mulighet til å booke treningstimer på senteret. Les mer om de ulike samarbeidsavtalene Gull-, Sølv- og Bronsje i oversikten under.

Vi har god erfaring med å profilere foretak på Tromsø Golf & Squashpark og vil bygge dette videre inn i framtiden. La oss overbevise deg om å få på plass en god samarbeidsavtale med oss!

For nærmere informasjon og innhold ta kontakt med Ove (Squashklubben) på telefon 934 00194, Eller Bård (Golf) på telefon 950 47517.

LES MER
Meld deg på i dag

Bli medlem på vårt treningssenter

Bli Medlem
ALLESQUASHGOLF
© Copyright 2019 - Tromsø Golf & Squash Park - All Rights Reserved
Websløsning av adlevo.no
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram