Bedrift

Enten bedriften vil gå inn med finansiell støtte til treningen eller ikke, legger vi til rette for at bedriften og de ansatte kan bli mer helsebevisste!

Rabatt til dine ansatte

Anno 2020 så trener de aller fleste innenfor arbeidstiden. Trening er et viktig ansattgode og har stor påvirkning på de ansattes helse og humør. Vi ønsker å legge til rette for at ledere og ansatte skal lykkes med et godt opplegg. Vi tilbyr skreddersydde bedriftsavtaler hvor ansatte enten kan møtes på dagtid, sette opp timer selv eller delta på aktiviteter. Vi setter opp alt fra personlige medlemskap til større totalløsninger. Elektronisk adgang, store leieskap og garderober bidrar til at økten kan gjennomføres effektivt. 

Squash er en ikke-kontaktsport, noe som bidrar betraktelig til å holde skadestatistikken nede. 

Teamskjorte til fellestreningen? Ingen problem, vi ordner!

"Vi møtes en gang i uka"

Gjennom regelmessig trening får vi mer energi og økt konsentrasjonsevne. Mange opplever i tillegg at både søvnkvalitet og humør blir bedre. Bedriften har derfor mye å vinne på å bidra til de ansattes helse. Det å strukturere dette inn i et opplegg på TGSP mener vi er et veldig godt utgangspunkt for å nå dette.

Bidra til et sunt liv og økt arbeidskraft. Som en bonus får du glade, fornøyde og friske ansatte med større selvtillit – og redusert sykefravær. Bare spør våre nåværende bedriftskunder!


Send oss en melding på post@tgsp.no så legger vi en slagplan sammen! 
Meld deg på i dag

Bli medlem på vårt treningssenter

Bli Medlem
*For å sjekke om det er ledig bane eller om du ønsker å booke en resurs så gjør du dette selv i bookingmotoren
© Copyright 2019 - Tromsø Golf & Squash Park - All Rights Reserved
Websløsning av adlevo.no
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram