Juniorsquash

Squash gir masse tilbake til deg som er i vekst!

Hele to junioravdelinger under samme tak!

Juniorsquash er et flott tilbud i Tromsø. Juniorene fordeles aldersmessig på to avdelinger: Mini-juniorer (ca 5-11 år) og eldre juniorene ( ca 11-18 år). Alle unge som er nysgjerrig på å prøve squash kan melde seg på senterets ukentlige treninger. På treningen blir dere møtt av instruktør og kan få låne utstyr hos oss de første treningene. 

De eldre juniorene, typisk fra 12-13 år trener etterhvert med Squashklubbens som har eget opplegg med instruktør som er i norgestoppen i squash. Treningene legger vekt på teknikktrening med øvelser og spill hvor juniorene får trent og spilt sammen med instruktør, med hverandre og ved hjelp av ulike treningsmidler. Juniorgruppen er i dag på ca 15 stk.

Trening gjennom lek, øvelser og spill

Mini-juniortreningen bærer preg av mer lek og lystbetont aktivitet framfor teknikk-trening, øvelser og spill. På mini-juniortreningen så er foreldre tilstedeværende på treningene mens de minste trener. Litt etter litt så vil teknikken bli bedre og mer spillelyst melder seg. Et svært populært tiltak er å bruke squash-maskin for læring av riktig bruk av racket og posisjonering. Gjennom bruk av maskin får en repetert like teknikker flere ganger over kort tid, og dermed kontrollert påvirke riktig squash-teknikk.

Squash til de yngste på TGSP kan anbefales. Senteret og squashklubben synes at juniorene er vår viktigste satsning. Juniorene skal få en positiv opplevelse hver gang de er på trening eller annen aktivitet på senteret. Squash er en aktivitet som gir veldig god balanse, hurtighet og koordinasjon. Flere unge på senteret kombinerer squash sammen med andre idretter. Vi vet allerede at squash bidrar til å løfte hurtighet, balanse og koordinasjon i deres møte med andre aktiviteter. Det synes vi er gøy å erfare. Er dere nysgjerrig på squash er det bare å melde deg elektronisk på trening så vil instruktør ta i mot deg på treningen. 
Meld deg på i dag

Bli medlem på vårt treningssenter

Bli Medlem
*For å sjekke om det er ledig bane eller om du ønsker å booke en resurs så gjør du dette selv i bookingmotoren
© Copyright 2019 - Tromsø Golf & Squash Park - All Rights Reserved
Websløsning av adlevo.no
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram