Tromsø Golfklubb på TGSP

Kontinuitet på golf-banen gjennom hele året

Trening

Tromsø golfklubb benytter våre simulatorer gjennom hele året for virkelighetstro trening også utenfor kjernesesong. Simulatorer og putting-green på Tromsøya gir golfere og tilreisende en etterlengtet plass å holde kontinuitet og teknikk oppe.

Det er golf-utstyr tilknyttet simulatorer som både medlemmer og drop-in kunder kan låne. Trenger du tips eller triks for å komme i gang så er det bare å kontakte oss eller rett og slett booke deg en time og utforske selv. 

Tilgjengelighet umiddelbart utenfor sentrumskjernen

Vi er lokalisert utenfor sentrum nord på Tromsøya. Det er gode bussforbindelser og gratis parkering på senteret. Vi har garderobe med dusj og store skap som medlemmer kan leie på årsbasis. Det innebærer at du enkelt kan få unna treningsøkten hos oss og samtidig lagre golf-utstyret hos oss i eget skap som du får nøkkel til. Med det så slipper du å frakte dette mellom hjem og trening hver gang du har lyst på en rask økt hos oss.

Velkommen hele året!
Meld deg på i dag

Bli medlem på vårt treningssenter

Bli Medlem
*For å sjekke om det er ledig bane eller om du ønsker å booke en resurs så gjør du dette selv i bookingmotoren
© Copyright 2019 - Tromsø Golf & Squash Park - All Rights Reserved
Websløsning av adlevo.no
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram