Medlemskap

Tromsø Golf-og Squashpark er et treningssenter med «lounge-følelse» i hver kvadratmeter. Her kan du trene vekter, squash og golf

Medlemskap hos oss

Vi tilbyr trening på ulike multisports treningsaparat, enkelt- eller gruppetimer på squash og golf. Dette mener vi vil gi deg det beste utgangspunktet for å nå dine treningsmål. Squashavdelingen har 3 baner hvor det er mulighet for selvstendig spill og ukentlige gruppetreninger.  

Squashklubben har egne treninger og opplegg for de som har tatt steget opp fra nybegynnertreningen. Følg gjerne med på nyheter og på klubbenes egne sider i menyen.

Trening på senteret

Vi er lokalisert utenfor sentrum med gode bussforbindelser, samt stor gratis parkering. Vi har garderober med skap som medlemmer kan låse under økten. For golfere og aktive squash-spillere leier vi ut store skap som gjør at du slipper å ha med deg utstyret hjem hver gang. Summen av tilbudene innebærer at du enkelt kan gjøre treningsøkten hos oss.
Meld deg på i dag

Bli medlem på vårt treningssenter

Bli Medlem
*For å sjekke om det er ledig bane eller om du ønsker å booke en resurs så gjør du dette selv i bookingmotoren
© Copyright 2019 - Tromsø Golf & Squash Park - All Rights Reserved
Websløsning av adlevo.no
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram