HD Golf-Simulator

Verdens beste golf-baner tilgjengelig på Tromsøya

Optimale forhold året rundt!

Med 8 måneder vinter i Nord er HD simulatorer et optimalt og virkelighetstro system for å holde formen vedlike gjennom de kalde månedene. Med noen runder innimellom så bidrar du til å holde kontinuiteten og teknikken oppe. Er du nysgjerrig på hva en simulator er så er det bare å booke en time "drop-in" så er det veiledere og låneutstyr som hjelper og gir deg muligheten til å oppdage golf så nære optimale forhold som mulig. Et stort utvalg i baner og forhold gir spillere sjansen til å spille skikkelig golf!

 

Golf på TGSP

Vi er lokalisert utenfor sentrum nord på Tromsøya. Det er gode bussforbindelser og stor gratis parkering på senteret. Vi har garderobe med dusj og utleieskap som golf-medlemmer kan leie på årsbasis. Dette mener vi gir de beste forutsetninger for å kunne trives som golf-spiller i Tromsø hele året.


Om du har noen spørsmål til trening på simulator eller ønsker å komme i gang så er det bare å ta kontakt med oss så hjelper vi deg i gang!
Meld deg på i dag

Bli medlem på vårt treningssenter

Bli Medlem
ALLESQUASHGOLF
*For å sjekke om det er ledig bane eller om du ønsker å booke en resurs så gjør du dette selv i bookingmotoren
© Copyright 2019 - Tromsø Golf & Squash Park - All Rights Reserved
Websløsning av adlevo.no
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram