Aktiviteter

Trening etter dine ønsker og behov!

Er du interessert i squash i Tromsø så har du et godt utgangspunkt

På senteret er det flere måter å komme fort i gang med Squash. I tillegg til basis medlemsskap er det flere tilbud både for nybegynnere og de som har litt mer erfaring. Du kan melde deg på et av flere introkurs i squash, delta på felles nybegynnertreninger, eller ta steget helt opp og delta på Squashklubbens egne opplegg med fellestreninger eller månedlig divisjonsspill.

TRYKK HER FOR Å SE OG MELDE DEG PÅ VÅRE ULIKE AKTIVITETER

De fleste nybegynnere velger å starte på introkursene som arrangeres jevnlig gjennom året. Dette er helgekurs hvor du har mulighet til å bli kjent med senteret og squash. Fra introkursene kan du videre velge å følge felles ukentlige nybegynnertreninger med egen trener. Dette gir mulighet til å lære seg squash på en god måte med hjelp av instruktør. Ukentlig nybegynnertrening er gratis for alle squash-medlemmer på senteret!

For de som har fått spilt en del og fått squash-teknikken på plass så er det naturlig å prøve seg på squashklubbens treninger. Disse er delt inn i juniortreninger, samt nivådelte treninger. Her er det mulighet til å spille med spillere som har veldig godt nivå! 

Finn ditt tilbud etter hva du selv ønsker

Squash er kåret til verdens mest helsefremmende sport. Er ikke det litt kult? Begynner du med squash så er det et godt bidrag til å komme raskt i kjempegod form! Squash bidrar til at du får tatt deg helt ut i løpet av økten din - du må jobbe litt for å vinne hvert sett! Ved å hele tiden møte bedre spillere så bidrar du til egen utvikling. I tillegg er treningene veldig sosiale! Elektronisk påmelding på ukentlige fellestreninger hver onsdag er enkelt og du vil her alltid møte noen du kan spille med.  

Det totalte squash-tilbudet i Tromsø er veldig godt. Vi anbefaler deg å starte opp på introkurs eller en ukentlig fellestrening. Resten kommer av seg selv!

Om du lurer på noe så er det bare å ta kontakt med oss på post@tgsp.no så veileder vi deg videre til en best mulig start. Velkommen på trening!
Meld deg på i dag

Bli medlem på vårt treningssenter

Bli Medlem
ALLESQUASHGOLF
*For å sjekke om det er ledig bane eller om du ønsker å booke en resurs så gjør du dette selv i bookingmotoren
© Copyright 2019 - Tromsø Golf & Squash Park - All Rights Reserved
Websløsning av adlevo.no
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram