Tips og Triks

Hvordan utstyr trenger jeg? 

Senteret har et bredt utvalg av utstyr som drop-in kunder kan leie.

Sko 
Skoene skal ha lyse såler (for ikke å sette merker i parketten). Har du ikke dette selv så kan du låne det hos oss.

Ball:
Blå – junior/nybegynner Snill ball som spretter godt. Lett å spille med.
Rød – viderekommende spretter litt mindre en blå, men fortsatt ganske snill å spille med
Enkel gul – For de som spiller ofte. En mer «død» ball, dvs lav sprett som krever med av spilleren. Viktig at ballen «varmes» opp før man spiller
Dobbel gul – enda litt mer vanskelig å spille med da den spretter litt og må kontinuerlig slås med kraft for å bevare varmen.

Hva koster det å drive med squash?

Utstyret du trenger for å spille squash er ikke særlig dyrt. En god racket som du gjerne har i flere år koster fra kr. 800-1400. Gode squash-sko koster rundt tusenlappen. Det typiske medlemmet hos oss betaler medlemsavgift på senteret i tillegg til personlig utstyr. De aller fleste blir etterhvert med i Tromsø squashklubb, noe som gir solide treningsmuligheter, faste treningstider og en sosial møteplass. Squashklubbens medlemskap koster kr. 500 i årlig i basis medlemsavgift.

Sammenlignet med andre idretter så er squash en lite kostnandskrevende idrett å drive med. Det er lett å komme i gang og du bestemmer selv hvor mye tid du ønsker å bruke på trening. Se våre ulike medlemstilbud og priser for å komme i gang. Resten ordner vi for deg på senteret!
Meld deg på i dag

Bli medlem på vårt treningssenter

Bli Medlem
*For å sjekke om det er ledig bane eller om du ønsker å booke en resurs så gjør du dette selv i bookingmotoren
© Copyright 2019 - Tromsø Golf & Squash Park - All Rights Reserved
Websløsning av adlevo.no
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram