Velkommen til Tromsø Squashklubb

Squash for alle - uansett nivå

Treninger og aktivitet for alle - nybegynnere og viderekomne!

Til tross for at Tromsø ligger i arktis er miljøet et nedslagsfelt for masse squash-aktiviteter gjennom året. Squash-camper, Norges-cup turneringer og besøk av spillere fra inn- og utland gjør at aktivitetsnivået i klubben er høyt gjennom året. Klubben har et solid og bra miljø preget av et felles driv og interesse for å utvikle squash i Tromsø! 

Klubben og senteret utfyller hverandre godt. Klubbens treninger og arrangement skjer på senteret og sosiale tilstelninger legges til partnere til senteret. Squashklubben kan oppsummeres slik:

- 80 aktive medlemmer
- Ukentlige fellestreninger inndelt etter nivå med elektronisk påmelding
- Arrangerør av årlige squash-camper med instruktører i verdensklasse 
- Klubbturneringer 
- Norges-cup hvert semester i Tromsø   
- Månedlig divisjonsspill som gir medlemmer god match-trening hver måned!

Se ukeplan (vår 2022) lengere ned på siden.

Squash passer for alle

Eldste aktive spiller i klubben er 70 år. Squash er en sport som du kan drive med så lenge som du er fysisk aktiv. I squashklubben ønsker vi å legge til rette for et helhetlig tilbud som skal kunne engasjere, glede og motivere medlemmer til å utvikle seg som squash-spiller på alle nivå gjennom hele livet.

Klubben har en god blanding av spillere med forskjellig aktivitetsnivå der alle kan finne sin plass ut fra egen ambisjon og mulighet til å delta. Vi har god plass på senteret og ønsker flere spillere velkommen inn i klubben vår.

Innmelding i klubben

Hver uke tilbyr klubben treninger for nybegynnere, mosjonsspillere og elitespillere. Disse er delt inn i økter etter nivå med og uten trenere. Under pandemien så har det vært veldig varierende på hvordan tilgang breddeidretten har hatt for fellestreninger. I januar 2022 har det ikke vært mulig å ha fellestreninger, men vi håper på en snarlig åpning og innenfor februar måned. Det vil være oppdatert informasjon her samt på sosiale medier når treningene starter. 

Om du har lyst til å prøve squash sammen med oss er det bare å sende en epost til post@tgsp.no så hjelper finner vi en økt som passer for deg.

Du må være medlem i klubben for å delta på treninger etter prøvetrening. Slik melder du deg inn:

1. Registrer deg først på Minidrett - velg Tromsø Squashklubb.
2. Last ned Spond på telefonen for å motta invitasjon til treningene.  

Medlemmer i Tromsø Squashklubb i tillegg til treninger tilbud om å være med i divisjonsspillsystem. Divisjonsspillet er et tilbud i tillegg til ordinære fellestreninger i klubben, og er et populært innslag da spillere får divisjonsskamper hver måned, og har mulighet til å rykke opp eller ned i divisjonene. 

Hver divisjon har 5 spillere. Alle spiller innbyrdes i sin divisjon. Divisjonsperioden varer i lengden av en kalendermåned, mens divisjonssesongen spilles mellom september til og med mai måned. Kamper registreres i et elektronisk kampregistreringssystem hvor spillere får rating og statistikk etter hvilke matcher og spillere som blir beseiret. Divisjonsspill avtales innbyrdes i divisjoner, typisk på messenger. Kamper spilles etter offisielle Squash-regler med opp-/nedrykk hver måned.


3. For de som ønsker å spille divisjonsspill så er oversikten tilgjengelig elektronisk og du kan melde deg på divisjonsspillsystemet her. Du må ha en facebook-profil for å registrere deg i divisjonsspillet.

Kontinuerlig forbedring

På treningene til Squashklubben så har du mulighet til å spille med flere ulike spillere - og spillertyper. Det betyr at du raskt erverver deg god match-trening. Ved å hele tiden ha mulighet til å spille med bedre spillere vil øktene være av svært høy kvalitet, og du vil raskt bli bedre. Bonusen ved god matching er at treningsutbyttet blir svært høyt.

Det er lite skader i sporten. I squash beveger man seg etter samme bevegelsesmønster, noe som hjelper med å holde skadestatistikken nede. Squash er en ikke-kontaktsport, noe som innebærer at det ikke er lov å dytte eller takle motstanderen. Banene kan i begynnelsen virke stor og en opplever at det er utfordrende å "rekke" ballen som nybegynner. Dette går snart over og man får god teknikk på hvordan man skal lese spillet og bevege seg på banen. Det er alltid noen på treningen som kan gi tips og hjelpe deg i riktig retning.

Damegruppen i Tromsø Squashklubb spiller i egen dameklasse på turneringer. På treningene spiller damer og herrer sammen. Dette gir godt utbytte for alle og vi ser at det utvikler seg en jevn fordeling av herrer og damer i divisjonsspillet. Ta deg gjerne en tur innom treningene, se på og prøv litt selv!

Velkommen på trening sammen med oss!

Innmelding og kontaktinformasjon til Tromsø Squashklubb

Årlig medlemskontingent er kr. 500. Det er krav at du er medlem på senteret ved tegning av kontingent.

Har du spørsmål, kommentarer eller tilbakemeldinger så er du velkommen til å ta kontakt med klubben på: tromsosquash@gmail.com

Meld deg på i dag

Bli medlem på vårt treningssenter

Bli Medlem
*For å sjekke om det er ledig bane eller om du ønsker å booke en resurs så gjør du dette selv i bookingmotoren
© Copyright 2019 - Tromsø Golf & Squash Park - All Rights Reserved
Websløsning av adlevo.no
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram